ΑρχικήΚατάστημα "Γιατράκος"Σχετικά με μας

Σχετικά με μας

Η εταιρία "Giatrakos" δραστηριοποιείται στον χώρο του μοντελισμού και η εταιρία "8 Film Productions" με την Εναέρια Βιντεοσκόπηση και Φωτογράφιση με Drone και τις βιντεοπαραγωγές.

  • Από το 2004 η ομάδα μας "Giatrakos" συμμετέχει σε πάρα πολλές εκδηλώσεις στον χώρο του μοντελισμού, σε τηλεοπτικές εκπομπές και συνεντεύξεις (  NET, ET1, ANT1 TV, Alpha, Star Channel, ALTER ), σε event και show περιοδικών (Burnout, Power Techiques, Max Power, Super Autocar, Stuff, Modauto, Drive, Sporty ) και όχι μόνο, με παρουσίαση μοντέλων αλλά και με αγωνιστική συμμετοχή, την κατατάσσει σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες ειδών μοντελισμού στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με τον Δήμο Κερατσινίου διοργανώνουμε φεστιβάλ μοντελισμού από το 2006, όπως επίσης συνεργαζόμαστε με πίστες μοντελισμού και με άλλους δήμους και οργανισμούς για την προβολή του μοντελισμού σε όλη την Ελλάδα.

  • Μέσα στο 2007 ξεκίνησε η συνεργασία και με εταιρίες του εξωτερικού καθώς και οι εισαγωγές. Επίσης τον ίδιο χρόνο δημιουργήθηκε από εμάς και η ομάδα Modelteam, η οποία διαθέτει τον δικό της χώρο συζήτησης για τον μοντελισμό, το "Modelteam.gr". Το Modelteam.gr είναι ένα φόρουμ με σκοπό την βοήθεια των νέων και την συζήτησηγια όλα τα είδη μοντελισμού . Το Modelteam.gr ενώνει τους μοντελιστές όλης της χώρας και προσφέρει σε όλα τα καταστήματα και αντιπροσωπίες ειδών μοντελισμού "ειδικούς χώρους διαφήμισης", είναι ένα ουδέτερο μέσο ενημέρωσης  με κατάλογο για όλα τα καταστήματα μοντελισμού στην Ελλάδα.  Το Modelteam αγαπήθηκε αμέσως και το υποστηρίξανε αρκετοί επαγγελματίες με χορηγίες αλλά και με δώρα στα μέλη σε εκδηλώσεις και διαγωνισμούς. Το Modelteam με περισσότερα σπό 4.500 μέλη ήταν έως το 2017 το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών και σε επισκεψιμότητα φόρουμ μοντελισμού στην Ελλάδα και εκτός από τις μεγάλες εκδηλώσεις μπορεί και δίνει κάθε χρόνο κοινωνικό μήνυμα με πράξεις ευαισθησίας. 

 

  • Βασικός παράγοντας της εξέλιξης αυτής είναι δραστηριότητα της εταιρίας σε όλους τους τομείς αλλά και οι συνεργασίες με ποιοτικές εταιρίες στον χώρο του μοντελισμού. 

 

  • Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε όλα μας τα προϊόντα και πολύ εύκολα να κάνετε online παραγγελίες και πληρωμή με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα ή μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας PAYPAL. Επίσης μπορείτε να κάνετε εγγραφή και να ενημερώνεστε άμμεσα για ότι νεώτερο, όπως για νέα προϊόντα και προσφορές. 

  • Η εταιρία μας διαθέτει τα καλύτερα Drone-ΣμηΕΑ συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών με γνώση, εμπειρία και υπευθυνότητα για να καλύψει τις ανάγκες σας στην εναέρια κινηματογράφηση, αεροφωτογράφηση.

  • Από το 2010 δραστηριοποιούμαστε με την ομάδα μας "Hexateam" και στον χώρο της αεροφωτογράφησης, εναέριας βιντεοσκόπησης και παραγωγής βίντεο με κάμερες υψηλής ευκρίνειας UHD 4K. Έχουμε σταθερή παρουσία στις εκθέσεις φωτογραφικών ειδών και συστημάτων βιντεοσκόπησης όπως η "Photovision". Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους σκηνοθέτες και τηλεοπτικές παραγωγές. Ντοκυμαντέρ, βιντεοκλιπ, αλλά και ενάερια κάλυψη βίντεολήψεων, με τους καλύτερους και έμπειρους χειριστές Drone. Φυσικά με ασφάλιση και δίπλωμα χειριστού πιστοποιημένο από την ΥΠΑ. Τις συνεργασίες μας και δουλειές μας στον χώρο της εναέριας κινηματογράφησης και παραγωγής βίντεο μπορείτε να τις δείτε στην νέα σελίδα μας www.chrisgiatrakos.gr.

 

  • Ευχόμαστε να αγαπήσετε τον χώρο του μοντελισμού αλλά και τον μαγικό κόσμο των drones και των εναέριων λήψεων. Να απολαύσετε όμορφες στιγμές διασκέδασης και δημιουργίας με το μοντέλο σας.