ΑρχικήΠαραγγελίες & ΕπιστροφέςΤρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ, ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
Το Δίκτυο προς εξυπηρέτηση των χρηστών τους παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλούν την παραγγελία τους με τους κατωτέρω τρόπους:
  • Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των VisaMasterCardMaestroAmerican ExpressDiners αλλά και δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ:
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας του χρήστη γίνεται με την αποστολή της παραγγελίας του κατά την ημερομηνία συμπλήρωσης και υποβολής της φόρμας παραγγελίας.

  • Μέσω της υπηρεσίας Paypal
 
Solution Graphics
 
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ON-LINE ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ PAYPAL (οδηγείστε εκεί αυτόματα από το Δίκτυο) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΕ  PAYPAL ΑΠΟ ΤΟ giatrakos.gr
 

  • Με αντικαταβολή
Μπορείτε να πληρώσετε τον διανομέα courier με την παράδοση της παραγγελίας σας. Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται με ταχυμεταφορές "Elta Courier" ή με την εταιρία "ACS courier" για χαμηλότερο κοστολόγιο λόγω κωδικού πελάτη ή με οποιαδήποτε εταιρία εσείς επιθυμείτε αλλά με δική σας χρέωση και εντολή αγοράς. Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από το σύστημα αλλά μπορούμε επίσης να σας ενημερώσουμε για το κόστος της μεταφοράς αφού ογκομετρήσουμε την παραγγελία σας. Παρακαλούμε ρωτήστε μας για το κόστος αποστολής γιατί αλλάζει ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος των προϊόντων και περιλαμβάνει επιπλέον και το κόστος της αντικαταβολής.

 
Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται κάτω από κάθε προϊόν. Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α (24%).
Οι τιμές του giatrakos.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα) δεν αντιπροσωπεύουν κατ' ανάγκη τις τιμές λιανικής του φυσικού καταστήματος της εταιρείας. Η εταιρεία/ Δίκτυο διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση.
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το φυσικό μας κατάστημα στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
 
Giatrakos.gr - Γιατράκος Χρήστος
Είδη μοντελισμού, Υπηρεσίες Αεροφωτογράφησης
Λεωφόρος Δημοκρατίας 83 Κερατσίνι, ΤΚ18755, Ελλάδα
Τηλ: 0030 2104002220-info@giatrakos gr