ΑρχικήΚατάστημα "Γιατράκος"Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Aρθρο 11 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Για την Ελλάδα
Η πλειονότητα των προϊόντων μας αποστέλλονται με ACS / ELTA COURIER μία εργάσιμη ημέρα κατόπιν της παραγγελίας σας και παραδίδονται στο χώρο σας εντός 1-5 εργάσιμων ημερών με ταχυμεταφορές εφόσον είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στο κατάστημα μας.
*Σε ειδικές περιπτώσεις όπως καραντίνα (Lockdown) ή Black Friday κλπ ενδεχομένως να υπάρχουν πολύ μεγάλες καθυστερήσεις για τις οποίες δεν ευθύνεται το κατάστημα μας και θα πρέπει να απευθυνθείτε στην εταιρία ταχυμεταφορών.
Σε περίπτωση αποστολής σε δυσπρόσιτο σημείο παράδοσης ή μεγάλου όγκου (ογκοχρέωσης) ή βάρους μερικών μοντέλων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαφοροποίηση του κόστους αποστολής πριν αποστείλουμε την όποια παραγγελία.
 
Για την Ευρώπη και Κύπρο (Μόνο κατόπιν επικοινωνίας)
Οι παραγγελίες σε χώρες της Ευρώπης πραγματοποιούνται μέσω courier ή ΕΛΤΑ εφόσον είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στο κατάστημα μας.
Το κόστος αποστολής ποικίλει και μπορεί να εξακριβωθεί επακριβώς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του χρήστη. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3-20 μέρες για τις χώρες της Ευρώπης.
Για χώρες εκτός Ευρώπης (Μόνο κατόπιν επικοινωνίας)
Οι παραγγελίες σε χώρες εκτός Ευρώπης πραγματοποιούνται μέσω courier ή ΕΛΤΑ εφόσον είναι όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στο κατάστημα μας.
Το κόστος αποστολής ποικίλει και μπορεί να εξακριβωθεί επακριβώς πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του χρήστη.
Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου (πλην Ευρώπης) απαιτούνται περισσότερες εργάσιμες ημέρες για την παράδοση με πιθανότητα επιμήκυνσης αναλόγως του τελωνειακού καθεστώτος που διέπει την κάθε χώρα και καμιά φορά ξεπερνάει και τις 40 μέρες.