ΑρχικήΕνοικίαση Drone | 8 Film ProductionsΣχολές Drone. Νέοι Κανονισμοί, Εκπαίδευση, δίπλωμα χειριστή Drone

Σχολές Drone. Νέοι Κανονισμοί, Εκπαίδευση, δίπλωμα χειριστή Drone

Η εταιρία μας Giatrakos - Hexateam κατασκεύαζε και εκπαίδευε χειριστές Drone από το 2011. Ο Χρήστος Γιατράκος ως κατασκευαστής μεγάλων πολυκόπτερων και επαγγελματίας χειριστής έχει παρουσιάσει τα αεροσκάφη και τις δυνατότητες τους σε φωτογραφικές εκθέσεις όπως η PHOTOVISION από το 2013. Η εταιρία συνεχίζει να  ενημερώνει σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα για τα πλεονεκτήματα και τις απαραίτητες προυποθέσεις ασφάλειας χειρισμού ενός μη επανδρωμένου οχήματος U.A.S. και πλέον με την νέα εταιρία μας "8 Film Productions" δραστηριοποιούμαστε στον χώρο του βίντεο και της φωτογραφίας με υπηρεσίες εναέριας κινηματογράφησης, σκηνοθεσίας, επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφίας.


 

 


Η εταιρία μας συνεργάζεται και με την σχολή χειριστών Drone University η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή εκπαίδευσης σε Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών- ΣμηΕΑ (Unmanned Aircraft Systems – UAS ) για την απόκτηση πτυχίου χειριστή Σ.ΜΗ.Ε.Α. εγκεκριμένου από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Ελλάδος και την EASA

  • Εάν ενδιαφέρεστε να πετάτε το drone σας με ασφάλεια, να γνωρίζετε τους κανονισμούς των ΣμηΕΑ ή ακόμα και να αποκτήσετε επαγγελματικό δίπλωμα χειριστή drone. Το έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό της Drone University αποτελούμενο από χειριστές τόσο επανδρωμένων αεροσκαφών αλλά και έμπειρων χειριστών Σμηεα (UAV), εγγυάται την άρτια και εις βάθος εκπαίδευση σας στην απαιτούμενη από την ΥΠΑ ύλη, εγγυώμεθα τη σίγουρη επιτυχία σας στις εξετάσεις απόκτησης άδειας χειριστή Σ.μη.Ε.Α. 
  • Για Διπλώματα, Κανονισμούς και Μαθήματα επικοινωνήστε με τον κ. Σπύρο στο 6944643048 - "DRONE UNIVERSITY" - Ενημερωθείτε για τους νέους κανονισμούς πτήσης drone και πετάτε με ασφάλεια.
  • Για Υπηρεσίες Drone, Ενοικίαση, Παραγωγή Βίντεο  επικοινωνήστε με τον κ. Γιατράκο στο 210 4002220 - "8 FILM PRODUCTIONS"  www.chrisgiatrakos.gr 

 

 


Δείτε εδώ τους νέους Ευρωπαικούς κανονισμούς για τα Drone